123HELPDESK

IT professionals voor ondernemers

Controleer mijn website op virus of malware PDF Afdrukken

Gratis Online Malware en Phising Check voor Websites


Gebruik deze tools tegen kwaadaardige web codes.

1.
Google Veilig surfen: deze komt rechtstreeks van Google. Het is een handig hulpmiddel waarmee u een website kan testen op echtheid en verspreiding van malware of virus. Om te controleren, typ  het volgende in de browser adresbalk - http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site = <Uw Target website Address>. Bijvoorbeeld, als u deze website voor malware wilt controleren, dan typ je de volgende regel in je adresbalk:
http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=www.123helpdesk.nl


2.
PhishTank: PhishTank wordt geƫxploiteerd door OpenDNS, een bedrijf opgericht in 2005 om het internet te verbeteren door veiliger-, sneller- en slimmer DNS te gebruiken. PhishTank is een gratis community site waar iedereen phising-gegevens kan indienen, controleren, bijhouden en met elkaar delen.
3. AVG Online Web Page Scanner: Met de AVG LinkScanner Drop Zone kun je de veiligheid van webpagina's controleren voor je bezoek. Heb je een verdachte URL link via e-mail ontvangen? Kopieer de URL (website-adres) en plak het in het url vak. AVG LinkScanner zal de webpagina in real-time controleren op malware en verdachte downloads.

 

 
< Vorige   Volgende >