123HELPDESK

IT professionals voor ondernemers

Beveiliging PDF Afdrukken

Wist u dat maar liefst 60 procent van de middelgrote en kleine ondernemingen in Nederland wel eens de negatieve effecten van digitale problemen aan den lijve heeft ondervonden?

Denk aan besmetting van PC's door virussen, inbraak in uw systeem, diefstal of verlies van laptops en storingen in de ICT-infrastructuur, zoals de internetverbinding.

Slechts 20 procent van alle bedrijven onderkent het probleem:

80 procent van de bedrijven is dus in de onjuiste veronderstelling dat hun beveiliging in orde is en onderneemt geen actie – tot het te laat is!

Test de beveiliging
“Uw bedrijf bekeken door de ogen van een hacker”

 

Met de Security Audit van 123Helpdesk.nl inventariseren we de beveiligingsrisico's in uw bedrijf: alle hard- en software van het hele netwerk wordt uitvoerig gecontroleerd, we bekijken nauwkeurig hoe uw netwerk reageert op mogelijke inbraken, aanvallen of virusinfecties van buitenaf en alle apparaten in uw netwerk worden individueel gescand op status en gevaren.


Het resultaat van de test
“Het beheersbaar maken van informatiebeveiligingsrisico’s”

Het resultaat van deze test wordt duidelijk uiteengezet in een rapport. Daarin wordt beschreven welke risico's onderkend zijn, welke impact deze risico's kunnen hebben op uw organisatie en op welke manier deze risico's te verhelpen zijn.


Uiteraard staan wij klaar om, als vervolg op deze beveiligingstest, u te helpen uw systeem (beter) te beveiligen. Het team van 123Helpdesk.nl heeft expertise en ervaring in Microsoft, Unix en andere omgevingen, Microsoft Internet Information Server (IIS), Apache, Firewalls en diverse netwerk-componenten.

 
< Vorige   Volgende >